Sunday, August 2, 2009

Baka baka liten kaka






Idag har jag och Sam bakat. Det blev goda havremorotstekakor, mums filibabba! Sam hjälpte såklart till, värsta bästa mjölaren!



Det har varit ännu en regnig dag här på Irland, sommaren kom aldrig igen. Vi ska väl vara glada för de två veckors solsken vi fick i juni.
Förresten så såg vi mammaugglan häromdagen. Eller var det pappan kanske. Den var iaf MYCKET större, kanske 80 cm mellan vingarna minst. Vi stod vid hästskjulet och så flög den precis från trädet bredvid till ett annat träd. Vi följde såklart efter och då flög den tvärs över fältet och satte sig i ett nytt träd, så vi fick verkligen en bra titt!
Nu är det bara två dagar tills vi kommer hem! Åh vi ser verkligen fram emot att få träffa er allihop igen, och speciellt ser vi fram emot att träffa Emilia, som vi aldrig träffat på riktigt!


4 comments:

Mandisen said...

Mums! Vad härliga bilder! Det är ju total lycka att baka, både för stora och små! Använde du samma recept som du har lagt upp på bloggen eller ett annat? Om det var ett nytt kan du väl lägga upp det? Jag har lagt upp ett nytt recept på goda kardemumma- och vaniljbullar! Jag funderar på att göra pizzabullar i veckan. Det är ju också så gott!
Vi ser fram emot att träffa er också kan du tro! Men förvänta dig ingen liten pluttig bebis för vår lilla E växer och har nu antagit sumo-storlek... Hon går i sin blivande makes fotspår ;-)! HAHAHA!
Kommer Paddy också med eller han stannar hemma och håller fortet?
Ja om två dagar är ni här! Vi lääääääääängtar!

kajsa said...

Haha sumobebisar ar bra, de har nagot att ta av om de blir sjuka.

Bakningen var jattemysig, Sam trodde inte sin lycka! Forst nar jag bar fram stolen satte han sig pa den, for jag sager alltid at honom att man inte far sta pa stolar haha. Sotnosen. Man far ju sta pa dem om man ska baka och bara ar 80 cm lang!

Det ar samma bullar men jag hade i fyra rivna morotter ocksa, det blir sa himla gott. Kardemumma och vanilj lat ocksa gott men inte lika nyttigt!

Unknown said...

Sam ser lite ut som det är lite förbjudet...att stå på stolen...samtidigt väldigt nöjd. Härligt att få kladda och skita ner sig. Träffar många vuxna som troligen aldrig fått kladda, det är en brist i uppfostran hahaha. Nu är ni ju redan här och det ska bli jätteroligt att få träffa er! Kram
Mosmos

howtochangeipaddress said...

Låter inte så dumt! Får testas här i hemmet.
http://bakrecepten.se