Friday, August 28, 2009

En dö kanin

Det har vi sett idag. Det var nog Bexie som var skyldig till att den for hädan, och sen hade hon bara lämnat den här på uppfarten. Sjysst. Sam blev först stum, sen skrattade han till ett par gånger. Vanligtvis försvinner ju kaniner väldans fort när de hör en, det vet han, så detta var nog lite konstigt. Han försökte inte gå fram och röra vid den men han tog upp en liten sten och kastade mot den. Så ja, nu vet han att man kan vara död.
Vi pottränar för fullt här hemma, vilket innebär att Sam springer runt naken och drar sig i snoppen. Flera gånger om dagen kissar han på pottan men bajsa har han aldrig gjort fullt ut än. Det har han däremot gjort på golvet igår och i badbaljan idag. Euuuuw säger han och pekar på bajset. Kanske dags att köpa kalsingar? Om vi vaknar tillräckligt tidigt imorrn kör vi in till clonmel och shoppar lite sytråd så jag kan sy gardiner, och då kanske det blir en liten tur in på Marks & Sparks, jag har inte varit där än trots att det är en månad sen de öppnade!




Det har varit typiskt irländskt "a good day for drying" vilket betyder att det blåst halv storm och bara regnat en gång i timmen. Mina handdukar torkade på 20 minuter blankt direkt från maskinen! Men glömmer man dem ute lite för länge så är det kört, då blir de blöta igen.

Nu - läggdags. Fast först lite tvätt i maskinen och lite annan tvätt i tumlaren, och sätta igång diskmaskinen.

1 comment:

Mandisen said...

Jag håller med... EEEUUUUWWWW!!