Sunday, May 30, 2010

Bada!

Jag glömde visa Hannas fina kort för er, som följde med fotoboken som var Hannas present. Här är det :





Jag måste berätta för er hur sött Sam sjunger. Han sjunger lille katt och så byter han ut orden mot Lille Mamma, Lille Sam och allra helst Lille korv! Han kan bara den raden men spelar gärna synth och rockar till. På kvällen när han ska sova vill han att man ska sjunga oajajuff, Trollmors vaggvisa. Men man får gärna ändra till att det är traktorn som knutit ihop alla traktorbebisarna i skoporna.... :) Eller så ska man sjunga Old McDonald och byta ut mot Old Tom Tractor had a farm....
Idag har vi varit i Kilkenny och besökt the Watershed, en pool med en barnhörna. Det var ett jättefräscht ställe med tre pooler. En typ 50 cm djup med vattenrutchkana och fontän, en 80 cm djup och en vanlig simpool. Hanna var med och hjälpte mig att hålla reda på huliganerna. Efteråt blev det McDonalds för första gången för Sam och sen hem till Hanna för lite jordgubbar, glass och jätteonyttig men gudagod chokladsås. Sen våldgästade vi Diane, Hannas granne som har 6 barn i olika storlekar, de tre minsta är 1, 3½ och 5. Så Sam hade liiide kul där inne jättelänge. Han var jätteduktig och slogs inte utan lekte fint.




På vägen hem gick det sådär, Sam tyckte inte det var kul att åka bil längre. Det löste vi med att offra ett läppglans på burk, det var inte så bra ändå. Men mjuka och fina blev Sams fötter!



Isaac är ett hungrigt barn, äter gärna burkmat men helst inte desserter. Riktig mat ska det va! Här har han attackerat en bulle på Tesco, killen sa inte ett pip på en halvtimme.

2 comments:

Emily said...

hahahahhaha vad roligt att läsa om dina vildingar!! Men vilka bra knep du har, den ena får ett läppglans o den andra en bulle för att hålla sig lugna!!

ÅÅÅÅ Sam är ju bara för söt, kan verkligen höra honom sjunga hahahah

Skoj att du kom iväg till badhuset o att det gick bra!

kramkram

kajsa said...

Ja man blir verkligen pahittig som mamma, allt for husfriden :)