Monday, August 29, 2011

Jag känner det i själen. Den Kajsan som bestämmer i mig har återuppstått. Ser ni?

4 comments:

Emily said...

Du är skit snygg Kajsa!! Jätte fina stövlar, avis på dem, vill också ha snygga kläder som passar...hum men jag blir sjukt inspirerad av dig. Jag ska också sluta med socker, för fy vad lätt det är att fastna i sockerfällan. Gjorde det nu denna månaden då vi har haft så mycket besök o kakutdelningar.
Men jag vet så jag har gjort detta innan. Några veckors detox från socker sen är man av med det för lång framtid. Stå bara ut!! Ge inte upp, du fixar det!!
Varför du kände dig hungrig är bara hjärnspöken som försöker lura dig. Glöm bara inte att dricka lite med vatten medans du gör detta. Det behövs. Vatten får kroppen att känna sig mer mätt också. Men det med hungern går över efter ett par dagar!!

På måndag börjar mitt nya liv, Niklas börjar jobba o jag o Wilmer är helt själv här hemma, då ska jag sluta med att äta mackor, promenera ännu mer, mitt mål är 1h om dagen. Sen försöka börja springa tre kvällar a 15 minuter i veckan. Detta är ett mål att sträva efter, som jag känner mig taggad till.
Vill ha tillbaka min kropp, vet att jag ska ha tålamod men nej jag måste öka takten lite. Men bara lite, hård träning väntar jag med ett par veckor till.

Så nu får vi pepa varandra!! kramkram

Anonymous said...

CountryKajsa! Cool!

Tobbe said...

Guuud så skönt att slippa se alla röriga rör i tvättstugan!! Sängen ser jättebra ut, gör den inte för "gullig" bara....lite grävmaskiner över det hela!! :)
Godis är inte riktigt bra att ha sug efter. Prova sug efter frukt och grönsaker istället. Efter ett par dagar utan socker känns allt lättare...(glöm honung, marmelad och kakor också när du ändå är igång!!)
Själv låter jag såklart bli att dricka öl!!! (Tills jag kommer till Irland...)
Stora krama o lycka till!
Hälsa o krama de goa barnen!!
Moffpappa

Anonymous said...

Kjolen blev skitsnygg! Snygg jacka oxå! och ja, stövlarna oxå :-)Det var en bra shoppingrunda, klänningen jag köpte har jag använt hela sommaren:-)
Jag älskar frukt så jag äter det när jag blir sugen, tex ha en sån där förpackning med frusna hallon och mango i frysen är bra att ta lite av när suget sätter in.
kram
beckie