Saturday, August 13, 2011

Jag måste gnälla lite på min rygg. På sistone har den knakat lite, framför allt när jag har sprungit . Det har liksom knäppt till och gjort jätteont,  från flera timmar to ett par minuter bara. Fast jag har.tänkt att det blir nog bra om jag springer lite mer, men idag gjorde det lika ont. Mög. 70 euro till min kiropraktor tror jag det får bli. Jag är nog bara lite unaligned. Ur balans.

jag tycker även jag känner att min ämnesomsättning har ändrats, nu ammar jag enbart på natten förutom nån gång i veckan då det passar att jag lägger honom för middagsvila i sängen. Det är jätteskönt att slippa kränga så mycket mat. Tyvärr märks inget på vågen än, men förutom ryggproblemet är jag igång bra med jogging och cykling till jobb. Idag kände jag att jag kunde dra på lite extra på tempot när jag sprang, kul!

Jag har börjat kika på nästa resa hem, det lutar åt onsdag till måndag sista helgen i oktober. Med alla barnen. Jag ska prata med Kira på måndag för att vara saker på att måndagen är en bank holiday och att jag kan vara ledig på torsdagen. Sen bokar jag.

Sam har förresten fått tre små nya sår i huvudet. Jag misstänker att det är svinkopporna som kommit tillbaka, jag tyckte faktiskt att de i huvudet aldrig riktigt försvann förra gången. De var liksom lite fjälliga. Jag har satt full insatsstyrka och tvättat med bakteriedödande tvål och smort med antiseptisk kräm.

Som ni ser är väggen färdig att putsas, men Stevie Stilts är i England till den 21e så det blir efter det. Så länge bygger jag en söt bänk till tvättmaskin och tumlare och en dörr till hålet. Ikväll var jag för trött så jag får fortsätta imorrn. God natt.

2 comments:

Tobbe said...

Haha - jag ser att barnen äter Elvismackor = jordnötssmör med banan!! Lots of energy there!!
Bra om ni kommer hem i slutet av oktober, vi är i Paris i mitten...och vi vill ju gärna träffas!
Här har regnet lagt sig för tillfället och duktigtarmen säger trädgård..
Kramar från Moffpappa

Emily said...

Vilket jäkla skit att du har ont i ryggen!! Inget bra alls. Hoppas att kiro kan hjälpa dig.
Så bra det blir med väggen. Ska du måla den sen? Vilken färg?
Ska bli jätte skoj att träffas snart igen!
kramkram