Sunday, September 20, 2009

Nu sover han!

08:35 i morse: Sam får en sked vitaminer som tydligen är så goda att han vill ha mer. När hans elaka mamma säger nej får han ett utbrott som varar till 09:03.
09:17 Sam borstar tänderna. Vill hellre ha mammas tandborste men elaka mamman säger att han får vänta. När Sam ljudligt förklarar att han tycker det är tråkigt att vänta säger elaka mamman att då får han den inte alls. Utbrott till 09:24.
Sen gick hela dagen rätt så smidigt, vi plockade en MASSA björnbär och lekte med traktorer och bilar. Vid kvällningen hjälpte han mig att hämta in ved i skottkärran och fick åka både in och ut. När skottkärrefärden är över vill han åka mer. Det får han inte och får ett utbrott som varar i ca 18 minuter.

Elaka mamman har faktiskt tagit en massa foton idag, det var så längesen kameran fick följa med ut! Vi har haft en underbar höstdag och det är så härligt när man kan vara ute precis hela dagen.
Lilla Daisy Mae:

Och hennes vilda polare Bexie Flex:
Liten Sam har trillat och landade med handen i en tistel:

Fler bilder finns på pixan!

3 comments:

Tobbe said...

Jag är faktiskt riktigt glad över att Daisy Mae fortfarande finns med i jordelivet - hon är en härligt hund!
Det är bra med envisa barn....och ännu bättre med envisa föräldrar - här gäller det att stå på sig!! Vem har han ärvt ett sådant humör efter egentligen??
Fortfarande sommar i Sverige hälsar Moffpapps

Mandisen said...

Härliga foton gumman! Hoppas att utbrotten har lagt sig lite nu eller i alla fall att de kommer mer sällan. Verkar jobbigt. Är han så även när t.ex. Enya passar eller är det föräldrarna som ska testas?
Nu ska jag skynda mig att lägga mig och läsa innan det är dags att kliva upp igen!
Åhoh, tydligen för sent...
Kramar

Anonymous said...

Jag vill ju inte gå närmare in på vem han ärvt sin envishet efter men det börjar på K... fast å andra sidan måste hon ju ha ärvt den av någon...???
Nej, det är inte lätt att fostra barn, men glöm inte att Juul också säger att man inte behöver vara så där fantastiskt perfekt. Barnen blir faktiskt bra ändå!
Puss
Mamma