Friday, July 8, 2011

Nu har vi varit i stugan i fem dagar. Vädret är kanon och vi njuter av bad och cykelkturer och om det blir för varmt åker vi en sväng till city gross i Höör. Det är slitigt med tre busiga barn som har en massa vilja och när klockan blir nio däckar vi nästan med barnen, men sliter oss upp för att dricka vin, äta choklad och snacka skit alldeles för länge på kvällen.

Ikväll har vi haft en jättefajt med en jättemal, och med jätte menar jag typ 7 cm lång. Manda nitade den med flugsmällan så det blev alldeles kletigt på fönstret, och så skulle jag ta ett kort på den. Blixten slogs på och malen rörde på sig och vi for som två panikslagna tonåringar in i hållen. Dock har vi en viss självbevarelsedrift så för att slippa möta Jumbo imorrn till frukost gick vi ut igen och gav den en sista smörjelse - med flugsmällan.. rått eller rätt?

Sam har råkat få en tredagarsfeber och har inte riktigt varit sig själv. Jättemammig och gnällig och inte ens velat bada vissa av dagarna. Lite tråkigt för ett vattendjur som han, men jag tror ändå han har det mysigt här. Idag har vi cyklat en lång runda, mormor med Sam, jag med isaac och manda med Emilia. Vi kom till Äsphult och en söt liten gårdsbutik med loppis och hemodlade grönsaker. resultatet blev en lyftkran i plast för 25 kr, en bil i plast för 20 och tomater till mormor för 8 kr.

No comments: